~still a n00b; feel free to teach~


My name: mech attax
My Fotopage: http://mechattax.fotopages.com/
About me: n00b in photography
From: Singapore
Camera:
My two eyes
Other: + sometimes the grey matter in my head
Friends:
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
Unisys Syndicate
Latest entry:2015 Diary
2015 Diary January 2 & 3 January 2015 - Hizami Zainal & Ann Nizam (Photography & Cinematography) February 4 February 2015 - Corporate Photography - Unit Peneraju Agenda Bumiputera - Freelander & Sribima (Photography) 14 & 15 February 2015 - Nurhaniza Binti Aini & Fazil Bin Baharuddin (Photography) 17 February 2015 - Outdoor Portraiture for Commercial Advertisement 19 & 20 February 2014 - Wan Nur Izah Binti Wan Noordin & Mohd Khairul naim Bin Othman (Photography) - Pulau Pinang 21 February 2015 - ... View this Fotopage entry
WELCOME tarmizi Private Photo collection
Latest entry:Isa & Fara I Perkahwinan
layari ke FB saya http://www.facebook.com/tirmidzi.ab.aishiteru Official photographer tarmizi & arman I wedding I engagement I event I portraits I outdoor I tarmizi +6019 225 6696 http://tirmidzi.dreamy-studio.com/gallery/ http://www.flickr.com/photos/tirmidzi/ request for our packages? ym tab_tirmidzi@yahoo.com email: tab_tirmidzi@yahoo.com associate http://dreamy-studio.com View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
Mommy Izz and Aiden
Latest entry:UK Paris Trip Day 2 - Birmingham, Stoke, Conventry
From Birmingham, we went to Stoke-On-Trent to Royal Doulton & Wedgwood Outlet. Then to Conventry to meet Julie, Chot & Zemie. View this Fotopage entry
khoirul amal
Latest entry:Trip to kuching
Alhamdulillah.. sampai juga ke kuching.. lagi pict kat my schoepentoeter.wordpress.com :-) View this Fotopage entry
Mr Foi
Latest entry:Sisters Island Trip
View this Fotopage entry
mohd raime ramlan
Latest entry:Budak2 main air
hujung minggu tak ke mana. angkat E3 & 40-150mm dan shoot. View this Fotopage entry
ali fadzli
Latest entry:KLCC
entah..aku terasa nak upload pic nie...adioss.. View this Fotopage entry

View this Fotopage entry
intan azim
Latest entry:our wedding......
lama sgt tak update fotopages ni... :-D View this Fotopage entry
Boogey Macho
Latest entry:Holocaust of the 21st Century
Many books were written and movies made of the WW2 holocaust. An shamefull human tragedy which happened before my time and should not befall unto any nation anywhere to anyone anytime anymore. As we look at the photos and read the testimonials, we say to ourselves no this can't have happened, people can't be doing all these cruelties and it can't be allowed to happen again. Yet it happened again in many parts of the world. In Cambodia, in Rwanda and at the beginning of this 21st century in Gaza, Palestin... View this Fotopage entry
Amir Ridhwan
Latest entry:fotopages- R.I.P.
I can still be found here: http://www.flickr.com/photos/labah-labah/ http://malaysiantrekker.wordpress.com/ View this Fotopage entry
Khairina Izzati
Latest entry:Last words..
http://kinaizzati.blogspot.com( ) Assalamu'alaikum w.b.t.. Dengan ini, secara rasminya saya akan move out dari fotopages ke blogspot. Lately, I've been juggling passion, obligation and commitment all at once. I think that having a blog is easier for me as i don't have much time to snap photos anymore like i used to (lagipun sekarang selalu berjauhan dgn D80 terchenta). But this doesn't mean i'm quitting photography for good..no no. Photography will always be a passion of mine. Dengan rasmi jugak me... View this Fotopage entry
maya amir
Latest entry:zaki & farah (part 2)
ok..mari kite outdoor bersama perantennnn:) moga zaki & farah bahagia hingga ke akhir hayat.. :-D View this Fotopage entry
kielliena kerol
Latest entry:a diamond is forever #2
i'm back with another photoshoot...a diamond is forever Recently was involved with product photoshoot for one of the prestiges shopping mall in Malaysia. we do |modelfolio|commecial|privatephotoshoot|event|wedding|productshoot| do email us at admin@papstudio.com no blind inquiry pls...do meet us to understand you....consultation are always free!!! View this Fotopage entry
Merdeka
Muhammad Iskandar Shah Bin Ab Ahmid
Latest entry:Perpindahan ke Rumah Baru
Assalamualaikum.. Memang dah berhenti terus aku nih dari meng"Update" fp nih.sebab nya sekarang ini aku sudah pon berpindah ke Rumah baru.iaitu Blogspot.sebab ianya lebih senang dah ringkas...jadi aku mengambil jalan untuk meng"update" ke blogspot terus.selain dari tuh boleh lah aku berkongsi apa2 dengan apa yang aku dapat di sini.hehe..okey lah..Selamat Tinggal Fotopages. http://teratakperpatih.blogspot.com View this Fotopage entry
dR ali IB Resources
Latest entry:Program Perkhemahan Foto Alam (Nature Photocamp)
Alhamdulillah, saya dan beberapa orang rakan jurufoto alam akan mengadakan program Perkhemahan Foto Alam (Natures Photocamp). Setelah kami mengadakan banyak siri perkhemahan foto di hutan-hutan, gua, sungai, jeram, air terjun, tasik, pulau, bukit, dataran tinggi dan gunung sehingga ke gunung berapi di Indonesia sesama kami. Maka kali ini kami ingin membuka peluang untuk berkongsi ilmu dan pengalaman kami kepada sesiapa sahaja yang mempunyai MINAT MENDALAM berkenaan fotografi alam (nature photography)... View this Fotopage entry
adzua mustafa
Latest entry:lamenyea xbukak fotopages....
hai smua...pejam celik2...thn nh umr dh 27....huhu...lame gile xbkk fotopages nh...sowie sgt2...kwn2 lame dkt fotopages nh plz add me kt facebook na...ley kongsi2 ilmu huhu...add la Adzua Mustafa....hope dpt knl uols kt fb na...daaa...salam... ;-) :-D View this Fotopage entry
mohd nor shahiddan bin mazlan
Latest entry:Israeli Boycott
I'm Mohamad Nor Shahiddan bin Mazlan announce, i'll keep boycotting Fotopages.com for ever!! NOw, meet me in http://syahiddmilikku.wordpress.com Israel, Go To Hell!! :devil_wagging: :devil_wagging: :toxic: :toxic: View this Fotopage entry
insights capture
Latest entry:[ UPDATED ]
AGAK LAMA TAK UPDATE FP NI :-D NIZAM & MAZLIN EID & EJA View this Fotopage entry
muhammad fairuz
Latest entry:Attention please.......
Sorry guys... laman ni tidak akan diupdate lagi lps ni... sudah berpindah ke sini.. http://www.flickr.com/fairuz_frz View this Fotopage entry
ANDEN KARPETMERAH
Latest entry:Malaysian International Fireworks Competition 2008
lucky me... :-D View this Fotopage entry
wanda rashid
Latest entry:MADHOUSE-
Hi… Salam AidilfitrI...How's Raya..? Good huh... Lame dah tak update due to busy tahap gaban and nak kena settle a lot of things. Wanda kat tempat baru sekarang….New office, new environment, new people….but the same old me….ha..ha..ha… Different entry kali ni….Nak promote satu band yg memang Wanda 8-) dah jd number 1 fan…They are good, creatives and the musics is really refreshing.. mesti korang tak pernah dengar...satu band name MADHOUSE... ABOUT MADHOUSE Formed in the middle... View this Fotopage entry
wazari wazir
Latest entry:Move to Blog
wazariwazir.wordpress.com View this Fotopage entry
SMART TUNNEL...
Pray for Palestinian
Latest entry:Moving Out! Fotopagesl !!!
Click here. Show your support. http://www.amanpalestin.org/ Pray for Palestinian. Teruskan singgah di http://hadiena.wordpress.com/. View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016